Перекладач

четвер, 28 березня 2013 р.

Модуль 5. Рефлексія

Цей модуль допоміг мені поміркувати про те, які зміни може внести використання Інтернет-ресурсів у процес навчання моїх учнів, а саме:
- використання веб-ресурсів дозволить учням спростити пошук інформації, адже щоб знайти інформацію в інтернеті треба набагато менше часу, ніж зробити те саме в бібліотеці;
- використання веб 2.0 дає можливість учням співпрацювати та обговорювати робочі моменти навіть якщо вони проживають далеко один від одного;
- користування інтернет-інструментами дозволить учням вільніше планувати свій час під час роботи над проектом, адже те, що вони не встигли зробити в класі вони можуть спокійно завершити вдома і це не вплине на їх рівень знань і оцінку (вони не "відстануть" від більш швидких і кмітливих однокласників).
Особисто для себе я зробила цікаві відкриття, а саме -форми оцінювання веб-ресурсів та інформацію про плагіат (а особливо боротьбу з ним).
Працювати в цьому модулі було легко і цікаво. Мабуть цьому можна завдячувати більш тісному знайомству і, відповідно, продуктивній роботі в парах.
Особливо порадувала і надала другого дихання новина про можливість продовження тренінгу (і канікул!) на декілька днів :)


1 коментар:

  1. Абсолютно з тобою погоджуюсь щодо важливості даного матеріалу, який був викладений в 5 модулі. Дійсно цей модуль пройшов непомітно швидко. Особливо радує робота в правах. Вражає твоя швидкість, чіткість у висловлюваннях. Мені необхідно цьому повчитись у тебе.

    ВідповістиВидалити